Captură video/Youtube/Kanal D
Captură video/Youtube/Kanal D

În ultimele două zile, informațiile publicate de presă au precizat că Liviu Dragnea ar fi fost în Brazilia, alături de Oana Leonte și mai multe alte persoane.

Nu pentru prima dată, jurnaliștii au conclus că Oana Diana Leonte este presupusa noua iubită a lui Liviu Dragnea, fapt dezmințint atât de ea, cât și de politician.

Mai mult, în cursul lunii iulie, Leonte a negat că ar avea o relație romantică cu Dragnea, declarând că legăturile dintre cei doi sunt ”strict profesionale”.

Fostul lider PSD ar fi fost filmat și înregistrat, iar aceste înregistrări ar fi ajuns la DNA.

Dragnea, despre informațiile false din presă: ”Cu ceva timp în urmă, în aceleași publicații, se spunea că am fost în Cuba!”

Dacă în aceste publicații ar mai fi rămas măcar o umbră de deontologie profesională, înainte de a scrie așa ceva, ar fi întrebat-o măcar pe această domnișoară dacă infirmă sau confirmă o asemenea informație. Ar fi aflat ceva cât de cât important și anume că ea nici nu are pașaport!!! Deci nici nu putea să meargă cu mine undeva și nici să filmeze chestii importante”, a transmis Dragnea, pe contul de Facebook.

Fostul lider PSD: ”N-am crezut că un fost judecător poate să coboare atât de mult”

Potrivit politicianului, toate aceste informații sunt ”publicate la comandă”, iar principalul vinovat ar fi un fost judecător, respectiv Mariana Vârgă.

Aceasta ar fi dezvăluit presei informașții obținute de la ”șeful de partid”, informații menite să-i păteze imaginea fostului lider PSD.

Astfel de mizerii au apărut și vor mai apărea, pentru că atunci când se primește o comandă trebuie onorată. Am înțeles de unde s-a plătit comanda asta, dar n-am crezut că un fost judecător, respectiv doamna Mariana Vârgă, poate să coboare atât de mult. Politica sănătoasă pentru oameni nu se face așa doamnă, indiferent ce vă spune șeful dumneavoastră de la partid. Un pic de rușine ar trebui să vă fie, măcar pentru faptul că îi terfeliți imaginea acestei tinere care, culmea, a rămas lângă așa zisa conducere a APP”, a conclus Liviu Dragnea.

Articolul precedentPonta: ”Taxele se măresc peste noapte. Nimeni nu explică ce se întâmplă în zona energiei”
Articolul următorŞase cămătari din Hunedoara au fost prinşi de DIICOT. Aceștia și-au bătut și sechestrat victimele
Jurnalist full-time / Pesimist part-time