Rareș Bogdan trimite săgeți înspre USR PLUS

„România nu-și poate permite o nouă perioadă de instabilitate”, este de părere liberalul

Sursa: Facebook

Unul dintre cei mai aprigi susținători ai premierului Florin Cîțu, Rareș Bogdan, a lansat un mesaj destinat noilor „inamici politici” ai PNL-ului, USR PLUS. În opinia acestuia, în acest moment, România nu și-ar permite o nouă perioadă de instabilitate politică, întrucât instabilitatea politică atrage după sine și alte consecințe, sugerează Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan: „România nu-și poate permite o nouă perioadă de instabilitate”

Mai mult, liberalul este de părere că, în urma tuturor acestor scandaluri, principalii perdanți ar fi cetățenii români, iar principalii câștigători ar fi formațiunile cu discurs demagogic. „Adversarii politici nu sunt în coaliție, ci în afara ei. Există multe proiecte asupra cărora coaliția și Cabinetul Cîțu trebuie să-și îndrepte toată atenția”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a punctat, de asemenea, că electoratul român le-a acordat politicienilor încrederea, iar PNL ar fi decis să onoreze „această responsabilitate și ne exprimăm încrederea că și partenerii noștri vor alege aceeași cale”, a conchis politicianul.

În momentul de față, România este martora unui dintre cele mai mari scandaluri politice ale momentului, coaliția de guvernare riscând să-și dea obștescul sfârșit dacă nu se găsește rapid o soluție de conviețuire politică. USR PLUS amenință că va rupe alianța dacă premierul Florin Cîțu nu va demisiona. Ba mai mult, există voci care spun că aceiași USR PLUS s-a putea alătura moțiunii de cenzură.

Citește și: Oficial. Klaus Iohannis a semnat revocarea lui Stelian Ion

Articolul precedentGrindeanu: „PSD este singurul partid care are puterea dată de numărul de parlamentari pentru a iniția o moțiune de cenzură”
Articolul următorScopul scuză mijloacele: USR PLUS ar avea de gând să le dea o mână de ajutor celor de la AUR
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.