Sursa foto: Facebook/ Florin Cîțu ( captură video)

Fostul preşedinte al PNL Florin Cîţu, totodată și fost prim ministru, se arată din nou nemulțumit de prestația coaliției de guvernare, chiar dacă aceasta înseamnă critici inclusiv la adresa colegilor săi de partid.

Potrivit acestuia, de fapt actuala echipă guvernamentală țin pe loc reformele, deoarece orice schimbare „drastică” ar putea duce la pierderi din punct de vedere electoral.

Cîţu consideră că liderul PSD, Marcel Ciolacu, se află în campanie electorală, iar „această coaliţie a ajuns la limită, a depăşit termenul de expirare şi deja face rău românilor”.

Vă daţi seama, nu se poate face o reformă a salarizării, care are doar câteva principii simple acolo. Sau această guvernare nu poate să facă. (…)

Sunt câteva principii acolo, simple, şi nu s-au făcut încă. La fel la reforma pensiilor: un principiu foarte clar, pe contributivitate toată lumea. Dacă nu se pot face aceste lucruri simple… şi nu s-au făcut nu pentru că nu se pot face, pentru că cei care ar fi trebuit să le facă cred că vor pierde electorat şi în loc să facă lucruri bune pentru România şi pentru români, încearcă să-şi păstreze posturi şi locuri. (…)

Marcel Ciolacu este în campanie pentru anul viitor, pentru prezidenţiale, pentru ce vrea el, dar este în campanie. Şi atunci trebuie să protejeze propriul electorat şi să lovească în electoratul adversarilor, PNL. Pentru că orice ar spune oricine, PNL este adversar şi atunci loveşte în electoratul PNL, ne face pe noi să fim mai mici, să fim vulnerabili şi el încearcă să-şi întărească propriul electorat”, a atras atenția Cîțu, citat de Știri pe Surse.

Articolul precedentMinistrul Mediului dă vina pe „greaua moștenire” când vine vorba despre problema gropilor de gunoi
Articolul următorInspectorii ANSVSA au emis o ordonanță de interzicere a activității și au amendat un resort de lux din Costinești, unde a fost găsit pește expirat