Captură video Youtube
Captură video Youtube

Organizatorii unui festival din Anglia au doborât recordul mondial, adunând aproape 600 de oameni pentru a dansa simultan pe muzică disco, arată publicația Upi.com.

Un arbitru Guinness a fost prezent pentru a verifica dacă dansul a doborât recordul mondial anterior. În 2021, au fost prezenți 324 de dansatori

Camp Bestival din Dorset a precizat că au fost prezenși 598 de dansatori amatori, îmbrăcați în pelerine și paiete asortate. Aceștia au dansat pe melodia ”We Are Family” de la Sister Sledge. Ambiția lor a fost de a doborî recordul mondial Guinness pentru cel mai mare dans disco.

Claire Hodgson, care a condus dansul Camp Bestival, a ținut ateliere de repetiții online înainte de festival.

Dansul record a strâns bani pentru Ellen MacArthur Cancer Trust. Organizația caritabilă îi ajută pe tinerii cu vârste cuprinse între 8 și 24 de ani să își recâștige încrederea după lupta cu cancerul

După un diagnostic sever, cei mai mulți tineri și adolescenți sunt conadamnați să trăiască cu o serie de efecte fizice pe termen lung.

Scopul organizației este ca tinerii să îmbrățișeze, în mod pozitiv, viitorul. Membrii atrag atenția că impactul cancerului asupra independenței, educației, angajării, bunăstării emoționale și relațiilor unui tânăr cu prietenii și familia este uriaș.

Prin urmare, este nevoie de fonduri pentru ca persoanele să primească ajutor și consiliere de specialitate.

Organizația are baze în Cowes, pe Insula Wight, dar și în Largs, pe Coasta de Vest a Scoției. De asemenea, nu primește sprijin guvernamental și toate activitățile pe care le oferă sunt gratuite.

Articolul precedentSuspiciuni serioase de corupție: Șoferița fără permis de conducere care a accidentat mortal o fetiță scapă de acuzația de ucidere din culpă
Articolul următorUn profesor din Arad a câștigat o mică avere din meditațiile ținute anul trecut
Jurnalist full-time / Pesimist part-time