Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Din ce în ce mai mulți tineri preferă să nu mai iasă în cluburi, arată un studiu recent.

Doar 25% dintre tinerii generației Z spun că sunt interesați să iasă, cifra scăzând la 13% pentru mileniali.

Un studiu realizat de Keep Hush, o platformă de muzică, a indicat faptul că tot mai mulți tineri preferă să stea acasă decât să meargă la dans

Cei intervievați au precizat că există atât un factor financiar, cât și unul mental, tinerii invocând că se simt obosiți, anxioși și au nevoie de relaxare, în detrimentul socializării.

Practic, generațiile actuale de adolescenți și persoane până în 30 de ani sunt mult mai puțin înclinate să consume alcool sau droguri în exces.

Conform sondajului, respondenții au afirmat că nu vor să cheltuiască puținii bani pe care îi au pentru a achiziționa băuturi scumpe.

În momentul de față, cei mai mulți dintre ei spun că traversează o stare de disconfort și stres, ambele amplificându-se și din cauza pandemiei. Studiul mai demonstrează că, doar anul trecut, 62% dintre tinerii de 18-24 de ani au avut gânduri sinucigașe.

Nu doar pandemia este vinovată pentru starea de dezinteres care afectează tot mai mulți adolescenți și adulți sub 30 de ani

Încă din anul 2016, publicația The Guardian vorbea despre dezinteresul tinerilor englezi pentru cluburi.

De ani buni, tinerii acuză muzica de proastă calitate, dar și evenimente la care se consumă droguri și alcool.

Prin urmare, tot mai mulți spun că preferă companiile restrânse, evitând festivalurile costisitoare sau cluburile de noapte.

Articolul precedentDavid Popovici strânge fonduri pentru o mamă care se luptă cu o boală grea: ”Dacă pot ajuta, nu stau niciodată pe gânduri”
Articolul următorSuspiciuni serioase de corupție: Șoferița fără permis de conducere care a accidentat mortal o fetiță scapă de acuzația de ucidere din culpă
Jurnalist full-time / Pesimist part-time