Neversea
Neversea- pag de Facebook

Măsuri fără precedent luate de către autorități în organizarea Neversea 2022, cel mai mare festival de muzică pe plajă din Europa, care va începe azi, 7 iulie, pe malul mării, potrivit observatornews.ro.

Evenimentul, unde vor fi prezenți cei mai celebri DJ din lume pe scenele amplasate la Constanţa, va fi supravegheat strict de către oamenii legii

Zeci de polițiști, jandarmi vor face verificări pentru ca tragedia de la festivalul Saga, un tânăr a murit din cauza supradozei de droguri, să nu se mai repete.

”Vom acorda o atenție deosebită deținerii și consumului de substanțe interzise. În dispozitivul constituit vor face parte mai mulți câini special antrenați pentru depistarea substanțelor interzise”, a declarat Liviu Lazăr, IPJ Constanța.

Corturile au fost amplasate, scenele au fost înălțate, sute de voluntari din toată țara venind la mare să ajute dar și să se distreze

„E prima mea dată când vin aici şi sunt foarte încântată. Eu trebuie să scanez biletele oamenilor, sunt prima care interacţionează cu ei, deci vreau să le aduc un zâmbet pe buze şi să mă asigur că experienţa lor aici o să fie una bună. Şi o să le pun şi brăţările”, a declarat Ioana Enache, voluntar. Pe parcursul celor 4 zile de festival, participanții vor fi supravegheaţi zi şi noapte de forţele de ordine, poliţişti şi jandarmi însoţiţi de câini specializaţi în depistarea substanţelor interzise. Și cadrele medicale vor fi prezente pentru a interveni în cazul producerii unor incidente neplăcute.

”Este ediția cu cel mai mare numar de participanți. Avem 260.000 de persoane care vor fi pe parcursul celor patru zile. Scena principală va fi spectaculoasă”, spune Bogdan Rădulescu, organizator. Printre artiștii care vor urca anul acesta pe scenă se numără: Alan Walker, Alesso, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike.

Tinerii care doresc să vină la Neversea mai pot cumpăra bilete al căror preț începe de la 300 de lei

Persoanele care au cumpărat bilete anii trecuți, când evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei, le pot utiliza acum. „Dacă v-aţi cumpărat bilete şi abonamente, să faceţi check-în-ul online pentru nu pierde timp preţios când veniţi în festival. Noi avem acces pentru fiecare zi a festivalului – bilet de zi – sau avem variante de acces pentru 4 zile, abonament general acces sau abonament VIP”, a declarat Eduard Chereji, organizator. Pentru o cameră dublă la un hotel de două stele, în staţiunea Mamaia, în vecinătatea locului de desfășurare al festivalului, preţurile încep de la 200 de lei.

Alarmant: Turiștii din Europa de Est organizează curse ilegale de mașini în zonele naturale protejate din Transilvania

Articolul precedentVirgil Popescu și George Simion, contre pe Facebook: „trompeta rusească” vs „Hoțu Virgil”
Articolul următorSemnal de alarmă din partea ONU: Foametea ar putea atinge un nivel fără precedent anul acesta, din cauza conflictelor armate și a schimbărilor climatice