Sursa foto: IPJ Dolj
Sursa foto: IPJ Dolj

Fiul unei femei din Craiova a alertat poliția, povestind că, încă din luna martie a acestui an, nu mai poate lua legătura cu mama sa.

Bărbatul a precizat că, în cursul lunii martie, femeia ar fi trebuit să plece la muncă, în străinătate.

Polițiștii din Craiova îl suspectează pe fostul soț pentru săvârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie

În cursul zilei de ieri, 1 iulie, polițiștii din Dolj au anunțat dispariția unei femei. Sesizarea a fost făcută de fiul femeii, la Secția nr.3 Poliție Craiova. El a declarat că, în luna martie 2021, mama sa, Silvia Albișoru, din Craiova, a plecat de acasă cu intenția de a ajunge în Italia. De la acea dată nu a mai putut lua legătura cu ea, arată Antena 3.

Potrivit sursei citate, polițiștii au început imediat cercetările, iar în urma verificărilor inițial au rezultat indicii că femeia ar fi fost ucisă de un membru al familiei.

După investigarea dosarului, a fost întocmit un dosar penal: femeia a fost agresată, iar violențele la care a fost supusă au dus la decesul acesteia

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la sfârșitul lunii aprilie 2021, în locuința comună din municipiul Craiova, femeia ar fi fost agresată de fostul soț, agresiuni ce au condus la decesul acesteia. Ulterior, trupul femeii  ar fi fost transportat în comuna Șimnicu de Sus, unde ar fi fost îngropat”, a precizat Poliția Dolj.

Polițiștii au găsit cadavrul victimei excavând zona unde aceasta a fost îngropată

Polițiștii din Dolj au mai adăugat că, în noaptea de 01/02 iulie a.c., în comuna Șimnicu de Sus, s-a procedat la excavarea zonei, iar la o adâncime de 2 metri a fost găsit cadravrul unei persoane de sex feminin, în stare avansată de descompunere.

În urma probatoriului administrat, bărbatul de 55 de ani, din municipiul Craiova a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj”, se mai arată în comunicat.

Articolul precedentSătenii dintr-o comună din Iași au apelat la puterea rugăciunii pentru ca ploaia să revină
Articolul următorTimp de un deceniu, o persoană a scris sute de articole false pe Wikipedia
Jurnalist full-time / Pesimist part-time