USR PLUS își întreabă susținătorii dacă nu cumva vor și ei să fie „drulăi”

În urma publicării stenogramelor dintre ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, senatorul liberal, George Stângă și președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu (tot PNL), USR PLUS a găsit o altă metodă de a face recrutări în partid

Foto: preluare Iulia Bulai Facebook

În urma scandalului stenogramelor, cele care l-au implicat pe ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, mințile agere din USR PLUS au născocit încă o metodă de a-și mobiliza adepții să semneze o adeziune în partid.

USR PLUS: „Ți-ar plăcea să fii coleg sau colegă cu Cătălin Drulă? Vrei să fii și tu drulău?”

„Hai în Uniunea Salvați România – USR!”, scrie pe Facebook, Mihai Cristian Ionescu, adăugând link-ul către înscrierea în USR PLUS. Mesajul a fost preluat imediat, de cine altcineva, dacă nu de Iulian Bulai? Politicianul pare să aibă o relație specială cu astfel de mesaje, nefiind prima dată când acesta iese din tipare.

Cu toate astea, trebuie menționat faptul că inițiatorului mesajului îi scapă din vedere faptul că acum vorbim despre USR PLUS, nu doar despre USR.

Până la urmă, ce este un „drulău”?

Conform autorului mesajului devenit viral, drulăul este o „specie de politician fără milă față de corupți, care mușcă din hoți, se comportă inuman față de combinatori și, face autostrăzi în Moldova”.

Citește și: Romașcanu crede că Armand trebuie dată în judecată „pentru subminarea sănătății publice”

De unde a început totul

În cursul zilei de ieri, niște stenograme DNA scurse în presă dovedeau cam cât de departe se pot duce anumiți politicieni pentru a rămâne lideri de partid, pe filialele locale. Mai exact, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, era „rugat” de senatorul liberal gălățean, George Stângă și de liderul CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, să binevoiască să treacă peste lege pentru a-i ține în funcții pe anumiți directori avantajoși.

Cum ministrul USR PLUS, Drulă nu a dorit să treacă peste lege, acesta a fost numit „câine”. „Trebuie găsită o soluție”: ”(…) dar este totuși o problemă cu acest om, care nu pot să spun că-i om, e un câine, acest Drulă, și trebuie să găsim o soluție pentru el”.

Ce-i drept, afirmația nu aparține niciunuia dintre cei doi politicieni liberali, ci unei terțe părți.

Articolul precedentBode susține că MAI își poate face curățenie în propria ogradă
Articolul următorVIDEO – Explozie la Petromidia, lângă stațiunea Năvodari. Trei persoane rănite, una dintre ele cu arsuri pe 45% din corp
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.