PSD

Social democraților nimic nu le scapă de când guvernarea nu mai este la ei. Preocupați de tot și toate, veșnic îngrijorați de soarta și bunăstarea românilor, cei din PSD trag astăzi un semnal de alarmă, după ce au aflat din surse sigure că urmează un val de scumpiri. Firește, scumpirile sunt planul PNL, care în loc să se gândească la majorarea pensiilor și alocațiilor, bagă adânc mâna în buzunarul fiecăruia dintre noi. Implicit al social democraților, despre care nu greșim să spunem că probabil se simt furați.

Guvernarea liberală nu mărește alocații și pensii, dar pregătește scumpiri non-stop până în toamnă. Practic, PNL taie un sfert din pâinea românilor!

Nu-i suficient că am avut în primele 5 luni ale anului scumpiri-record la alimente. Institutul Național de Statistică ne anunță că prețurile continuă să crească generalizat, până în septembrie, în tot comerțul din România. Cu fiecare vizită la magazine, românii văd cum coșul de cumpărături costă tot mai mult. Iar la toamnă, din cauza recoltei slabe, patronii de brutării anunță că prețul pâinii va exploda. Sindicatele au dat și primele cifre: scumpirea va fi de 25%!

Liberalii nu numai că nu le dau românilor bani în plus, dar le și taie prin scumpiri nivelul de trai. Relansarea economică a țării începe, de fapt, cu o terapie de șoc!”, se arată într-o postare de pe pagina PSD.

Articolul precedentDe unde bani pentru relansarea economică? Ne explică Orban!
Articolul următorTăriceanu: „O varză de Bruxelles în care au copiat, fără ruşine şi fără ghilimele, idei ale altor partide”