Bode „dă poliția jos din pod” și promite controale, după presupusul asasinat al omului de afaceri din Arad

Ministerul de Interne va da o mână de ajutor Parchetului General, promite Lucian Bode

Foto: Universul.net

În urma tragediei de la Arad, cea în care un om de afaceri și-a pierdut viața într-o explozie, ministrul de Interne, Lucian Bode se implică, amintind de o altă tragedie, cea de la Onești. Astfel, reiterând faptul că în urma crimei de la Onești, MAI ar fi luat atitudine, verificând peste 500.000 de plângeri ce conțineau amenințări, Bode promite că așa va face și în cazul presupusului asasinat de la Arad.

Lucian Bode, pregătit să acorde sprijinul necesar Parchetului General

Așa cum după tragedia din Onești am verificat peste 500.000 de plângeri care nu aveau caracter penal, dar conțineau amenințări, așa am făcut și aici, am dispus verificări la nivel național în ceea ce privește această piață. Ancheta de la Arad este coordonată de Parchetul General. Noi, MAI, suntem implicați în a sprijini Parchetul General ca autorii să fie reținuți.

Lucian Bode, ministru de Interne

În aceeași zi în care un om de afaceri moare într-o explozie, în mașina sa, Orban sugerează că România este o țară sigură

Presupusa asasinare a omului de afaceri, Ioan Crișan, investigată

În data de 29 mai, mașina omului de afaceri, Ioan Crișan, exploda într-o parcare a unui supermarket din Arad. Mașinile aflate în imediata apropiere, cât și apartamentele din clădirile învecinate aveau să fie afectate, la rândul lor, în urma exploziei.

Cu toate că, inițial, s-a bănuit varianta unei sinucideri, ulterior organele de anchetă au luat în calcul varianta unui asasinat. În urma expertizei, s-a dovedit faptul că explozibilul folosit provine din străinătate. În momentul de față, anchetatorii încearcă să descopere, de asemenea, modul în care explozibilul a fost montat în mașina omului de afaceri.

Ioan Crișan avea o fermă piscicolă de somn african, însă și o companie de transport. Potrivit anchetatorilor, firma piscicolă nu ar fi avut de ce să reprezinte motivul unui asasinat, atenția acestora îndreptându-se înspre firma de transport, cea la care Crișan aproape că renunțase în ultima perioadă, deținând, într-o ultimă instanță, numai câteva camioane în flotă.

video: AlephNews.ro

Articolul precedentRafila remarcă paradoxul campaniei de vaccinare. România, pe locul 25, din cele 27 de state membre
Articolul următorÎntâlnirea ratată a lui Dragnea cu Mike Pence, „arvunită” și cu o șpagă luată prin trafic de influență de Florin Pâslaru, consilierul lui „Daddy”, Budăi și Rafila
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.