În aceeași zi în care un om de afaceri moare într-o explozie, în mașina sa, Orban sugerează că România este o țară sigură

„Avem instituţii care veghează la apărarea vieţii şi siguranţei cetăţenilor români şi este, din punctul meu de vedere, o ţară sigură”, a spus astăzi Orban, întrebat despre cazul omului de afaceri mort în explozie

Foto: Facebook

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat astăzi, aflat într-i vizită în județul Mureș, că România este o țară sigură, iar instituțiile veghează. Cu toate acestea, tot astăzi, în Arad, un cunoscut om de afaceri a murit într-o explozie, în mașina sa, în timp ce ieșea dintr-o parcare. „România a fost ferită o lungă perioadă de timp de astfel de atentate. Avem instituţii care veghează la apărarea vieţii şi siguranţei cetăţenilor români şi este, din punctul meu de vedere, o ţară sigură”, a declarat Ludovic Orban, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

Conferința de presă susținută de Ludovic Orban, în județul Mureș

Omul de afaceri Ioan Crișan a murit, după ce mașina sa a explodat

În această dimineaţă, în jurul orei 7:00, mașina omului de afaceri de 66 ani, pe nume Ioan Crişan, a explodat, în momentul în care acesta ieşea din parcarea unui supermarket în cartierul Vlaicu, din Arad. Explozia a distrus câteva ferestre ale unor apartamente aflate în imediata vecinătate, însă a avariat și câteva autoturisme din preajmă. Anchetatorii au, de asemenea, în vedere varianta existenței unui dispozitiv exploziv plasat intenționat în mașina lui Crișan. Omul de afaceri este deținătorul uneia dintre puținele ferme de somn african din Europa de Est.

„Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Române.

Social democrat migrat de la USR, prins cu filme pentru adulți în computer

Articolul precedentSocial democrat migrat de la USR, prins cu filme pentru adulți în computer
Articolul următorMarea Britanie, pe lista țărilor din „zona roșie”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.