Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Un braşovean în vârstă  de 44 de ani a fost reţinut de Poliţia Braşov după ce a distrus 56 de mașini parcate pe străzile municipiului Brașov. Bărbatul se afla sub influenţa alcoolului, au transmis polițiștii.

De la petrecere, la distrus maşini

 Brașoveanul a petrecut până la ora 4 dimineaţa în club, iar în drum spre casă, beat fiind, a început să lovească toate autoturismele întâlnite în cale. El a lovit cu pumnii şi picioarele oglinzile laterale, stopurile şi chiar portierele maşinilor le-a îndoit. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de către oamenii legii, el fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. Braşoveanul este anchetat pentru distrugere în cadrul dosarului penal constituit,  care este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Potrivit datelor transmise de către Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, duminică dimineaţa, printr-un apel la 112, a fost sesizat faptul că un bărbat ar provoca distrugeri mai multor autovehicule situate pe strada Zizinului din municipiul Braşov. Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Braşov – Secția 1 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieşit faptul că bărbatul, s-ar fi deplasat pe raza mai multor străzi din municipiul Braşov, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi provocat distrugeri la nivelul a 56 de autovehicule, parcate pe traseul parcurs”, a comunicat, luni, IPJ Braşov.

A început construcția unui nou parc în București, situat în Sectorul 6

Articolul precedentA început construcția unui nou parc în București, situat în Sectorul 6
Articolul următorRomânii vor afla direct în magazin dacă mănâncă sănătos