Medicii de familie sunt o piesă importantă în sistemul medical, mai ales în această perioadă de criză. La fel ca mulți alții, medicii de familie sunt în linia întâi, expuși în fața coronavirusului. Pentru a-i ajuta, primarul Sectorului 1 a mers la o parte dintre aceștia, cu ce poate primăria să furnizeze, lucruri de altfel vitale: măști, mănuși și dezinfectanți, produse care sunt greu de găsit pe piață. Iar cei care au nevoie de echipamente și dezinfectanți pot apela oricând la autorități.

Ei, cei din linia întâi, trebuie protejați pentru ca noi, la rândul nostru, să fim protejați. Sprijinim medicii de familie din Sectorul 1 cu măști, mănuși și dezinfectanți pentru suprafețe.

Recomand vecinilor de sector să se deplaseze la cabinete doar după verificarea telefonică a disponibilității medicilor și doar dacă este absolut necesar. Îndrumarea și consilierea pot fi oferite și prin telefon, mail sau alte forme de comunicare.

Îi rog pe medicii de familie să trimită solicitările pe e-mail la adresa logistic@politialocalasector1.ro (inclusiv numele cabinetului individual, adresa și numărul de telefon)”, a anunțat primarul Dan Tudorache pe Facebook.

Articolul precedentOrban, despre demisiile în bloc din sistemul sanitar: „Personal, nu aș opta pentru o variantă extremă”
Articolul următor„Gopo” piere pe mâna statului român