Liderul Pro România dezvăluie care este linia partidului la votul privind învestitura Guvernului Cîțu. Victor Ponta a afirmat că parlamentarii Pro au liber să se prezinte în Parlament, dar că nu vor vota viitorul Guvern. Cu toate acestea, există o speranță pentru Florin Cîțu, a spus Ponta: „Să îl schimbe pe ministrul Sănătății. Dacă îl schimbă, vor avea sprijin în comisii și chiar în plen”.

Împreună cu Ioana Petrescu și Mircea Dobre ne vom întâlni în această după-amiază cu domnul Cîțu, cu doamna Turcan… E normal să avem un dialog, chiar dacă noi suntem în opoziție și ei sunt la putere. Sperăm ca România să aibă cât mai repede un Guvern stabil, care să funcționeze.

Noi rămânem în opoziție, nu vom vota. Au 240 de voturi, au mai transferat câteva între timp… noi le vom asigura cvorumul. Pentru Pro România e foarte bine să avem anticipate, pentru România e foarte rău”, a declarat Ponta.

Cât despre alegerile locale care bat la ușă, liderul Pro a spus că are de toate în mai multe județe, „oameni care nu au mai candidat, oameni tineri, care pot să arate că Pro România e partea dinamică a centrului-stânga”.

Astfel, Ponta a afirmat că în 37 de județe au candidat propriu la consiliul județean și la primăria municipiului reședință de județ. „Mai sunt trei, patru județe unde încă avem în lucru, să vedem cine vor fi candidații. În patru sau cinci județe din partea noastră există disponibilitatea de a avea candidați comuni – împreună cu PSD. În celelalte încercăm cu candidați proprii”, a dezvăluit acesta.

Articolul precedentFostul vicepremier Vasile Dîncu: „Un mic grup de oameni caută să perpetueze dominația asupra PSD, să pună mâna pe PSD”
Articolul următorFlagrant pentru dare de mită. Cât mai „costă” un dosar penal