Foto: Facebook

Fost vicepremier și cândva chiar ministru al Dezvoltării, demisionar din PSD în 2007, Vasile Dîncu publică pe blogul său un soi de drept la replică vizavi de anumite afirmații care îl vizează. Vasile Dîncu scrie despre Anca Alexandrescu, fostă consilieră a premierilor Adrian Năstase și Viorica Dăncilă, că este o „văduvă neagră” a partidului.

Vasile Dîncu scrie despre activitatea sa în politică și totodată îi transmite Ancăi Alexandrescu, la finalul articolului, să aibră grijă, „că DNA a luat în vizor Ministerul Sănătății, unde știm că ești consilieră, pe acte sau nu, a ministrului Costache”.

Pentru că articolul este publicat ieri și poate nu a avut suficient impact, azi Vasile Dîncu dă un link activ pe pagina sa de Facebook, cu câteva explicații legate de libertatea de exprimare și „bombe în PSD legate de corupție”.

În aceste zile am aflat cât sunt de important în politică. Zice ”văduva neagră” din PSD sau ”devoratoarea de președinți”, cum îi mai spuneau cei din Kiseleff, că s-a blocat un Congres important pentru mine. Că ar fi un dezastru dacă particip la Congres, deși eu eram plecat în străinătate și nu aveam cum să fiu pe scenă, sau că ar fi un dezastru dacă aș fi Președinte al Consiliului Național, deși nici nu sunt membru de partid – plecat fiind, eu, de vreo 12 ani.

Nu pierdeam timpul cu acest text dacă nu citeam pe un site, care aproape îmi este dedicat, un articol care încearcă să îl convingă pe Marcel Ciolacu că este greșit să discute cu mine pentru că am la activ 20 de ani de activitate în inginerie socială, activitate prin care am determinat aproape de tot ce s-a întâmplat în politica noastră. Măgulitor! Nici în visele mele cele mai optimiste nu credeam că cineva îmi va face o asemenea reclamă. ”, scrie Vasile Dîncu pe blogul său. Continuarea, aici.

Articolul precedentLudovic Orban despre Guvernul Cîțu: „Vot – joi sau cel târziu luni”
Articolul următorPonta anunță că nu va vota Guvernul Cîțu, cu o rezervă: „Să îl schimbe pe ministrul Sănătății”