Foto: Digi 24
Foto: Digi 24

Un copil de 2 ani a fost bătut crunt de părinții lui, micuţul ajungând în spital, în comă de gradul IV.

Agresorii locuiesc în comuna Urecheni din județul Neamț.

Incidentul a avut loc în urmă cu două zile, în data de 31 ianuarie: agresorii au observat că starea lui se înrăutățește şi au sunat la 112

Femeia are vârsta de 20 de ani, iar concubinul ei este un adolescent de doar 17 ani. Ambii l-ar fi bătut pe copilul în vârstă de 2 ani și jumătate. Ulterior, văzând că starea lui de sănătate se agravează, cei doi au sunat la 112 și au cerut ajutor, arată publicaţia Gândul.ro.

Băieţelul are necroză pe fese de la loviturile primite, iar medicii au descoperit că avea și urme mai vechi de la alte lovituri, mai arată sursa citată.

Copilul a fost transportat la spital. Organele de cercetare penală au constatat că viața sa a fost pusă în pericol

În momentul de faţă, ambii tineri se află în arest preventiv. Aceştia au fost reținuți, iniţial, pentru 24 de ore. Ieri, 1 februarie, au fost arestați preventiv pentru vătămare corporală și rele tratamente aplicate minorului.

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamţ având ca obiect luarea măsurii arestării preventive. Dispune arestarea preventivă a inculpatei O. L. E., cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală și rele tratamente aplicate minorului pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 01.02.2022 până la data de 02.03.2022, inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B. N., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală și rele tratamente aplicate minorului pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 01.02.2022 până la data de 02.03.2022, inclusiv.” este decizia instanței.

Copilul de doar 2 ani este ventilat mecanic, fiind în stare foarte gravă

Alina Bellu, managerul Spitalului Sf. Maria din Iași declarat că băieţelul a fost transferat de la Spitalul de Neurochirurgie.

“Este vorba despre un pacient în vârstă de 2 ani. Prezintă multiple contuzii, fracturi mai vechi și mai noi, cu necroză de fese și hematoame cerebrale. Este ventilat mecanic, în stare foarte gravă”, a declarat Alina Bellu.

Articolul precedentAproape jumătate de milion de facturi la energia electrică au fost greșite
Articolul următorMinisterul Dezvoltării, a doua tranșă de bani pentru încălzirea centralizată
Jurnalist full-time / Pesimist part-time