Traian Berbeceanu deja e aproape fost prefect al Capitalei, dat fiind că funcția a fost negociată în coaliția de guvernare, iar postul a revenit celor de la USR-PLUS. După 3 luni la Instituția Prefectului, ca reprezentant al Guvernului în teritoriu, și alte câteva luni înainte ca sfătuitor al fostului ministru de Interne, Berbeceanu a ținut să anunțe personal că va pleca din funcție.

Traian Berbeceanu este convins că funcția de prefect este politică și poate fi schimbată pe linie de partid fără probleme, astfel că lasă să se înțeleagă că nu se uită în urmă cu tristețe. Mai mult, e mulțumit de modul în care a acționat instituția, sub comanda sa.

Revocarea din funcția de prefect al municipiului București, ca și numirea dealtfel, sunt decizii politice, firești.
Am acceptat acestă funcție în urmă cu trei luni, cu multă bună-credință, într-o perioadă deosebit de complicată.
Am avut un mandat scurt, dar plin de provocări dintre cele mai grele, cărora nu le-aș fi făcut față fără ajutorul vostru, al bucureștenilor, în primul rând, dar și cu sprijinul total al colegilor din Prefectură și al colaboratorilor din toate instituțiile.
Îmi doresc ca viitorul prefect, cel care va fi nominalizat de USR – Plus, să fie unul dedicat total cetățenilor municipiului București, să fie o persoană care să respecte și să aplice legea, dincolo de orice fel de interese. Să facă numai lucruri bune.
Îi doresc succes viitorului prefect, oricine va fi să fie!
”, a scris Traian Berbeceanu pe Facebook.

Articolul precedentConstanța: Astăzi a avut loc ceremonialul de certificare NATO al Forţelor Aeriene Spaniole
Articolul următorIohannis, către părinți: „Pregătiți copiii pentru școală!”