Sursa: Facebook

După ce a fost destul de rezervat în privința modului în care se vor desfășura lucrurile în 2022, Codrin Ștefănescu revine la „sentimente” mai bune la început de an.

Fostul secretar general al PSD spunea la final de an că 2022 va fi cel puțin la fel de rău ca 2021, însă după doar câteva zile și-a schimbat complet optica.

Aseară, Codrin Ștefănescu a ținut să lase un nou mesaj pe „pereții” Facebook-ului, pentru a-și ruga fanii să fie încrezători. Nu doar în noul an, ci și în formațiunea politică pe care i-a înființat-o drept cadou lui Liviu Dragnea.

Din ce lasă să se înțeleagă acesta, Alianța Pentru Patrie, partid abia „născut” și fără reprezentare parlamentară, ar avea posibilitatea să schimbe decizii – în bine, firește, motiv pentru care îi sfătuiește pe toți să aibă răbdare. Cel puțin în ceea ce îl privește, Codrin Ștefănescu vede un soi de viitor „roz”.

Eu privesc cu încredere spre viitor! Deși am prieteni cu moralul la pământ, le-am spus tuturor că lucrurile se vor schimba în bine! Deși am petrecut niște sărbători triste, alături de oameni sufocați de griji și de probleme, le-am spus și lor la fel!

Deși observ cum, persoane ce le credeam puternice și de neclintit, cedează nervos sau își pierd răbdarea! Le spun și lor, vă zic și vouă: nu vă pierdeți speranța! Viitorul ni-l facem singuri!

Asta am vrut să vă anunț la început de an nou! Și țineți aproape de noi, #AliantaPentruPatrie!”, este sfatul lui Codrin Ștefănescu.

Despre viitorul pe care îl proiectează a scris de altfel acesta anterior: „Fără restricții idioate, fără certificate verzi, fără proști si trădători în conducerea țării!”.

Articolul precedentRafila: „Primele luni ale lui noului an se anunță dificile, pandemia nu a trecut”
Articolul următorTăriceanu: „Românii beneficiază enorm de pe urma faptului că România este membră a Uniunii”