Sursa: Facebook

Codrin Ștefănescu a ajuns se pare la vremea bilanțului, dat fiind că mai sunt câteva zile până când vom păși într-un nou an.

Însă fostul secretar general al PSD nu are prea multe vorbe de bine de spus despre 2022, considerând, în același timp, că anul ce va să vină va fi cel puțin la fel de rău ca 2021.

Are și o explicație pentru gândurile sale Codrin Ștefănescu, anume că cei care ne conduc în prezent nu pot și nu vor face nimic pentru ca noul an să fie unul mai bun.

De fapt, subliniază Codrin Ștefănescu, anul 2021 ar fi putut fi unul bun, însă actuala clasă politică aflată la putere nu a avut vreun interes să schimbe ceva. În schimb, atrage atenția acesta, „au guvernat într-o totală bătaie de joc la adresa poporului român”.

Soluția, în viziunea acestuia, este una singură: lupta. Nu fizic, ci politic vorbind, dat fiind că, de când există Alianța Pentru Patrie, Codrin Ștefănescu își prezintă partidul ca fiind unica soluție pentru ieșirea din criză.

Iar pentru aceasta, Codrin Ștefănescu face un apel la susținătorii săi – și probabil ai APP, pentru implicare.

Nu anul 2021 a fost rău, ci cei care ne-au condus! Cei care si-au bătut joc de o națiune întreagă! Cei care ne-au gestionat banii, destinele, libertățile individuale! Cei care au guvernat într-o totală bătaie de joc la adresa poporului român! Cei care ne-au vândut intereselor străine, cei care au speculat prin lipsurile și nevoile noastre, propria lor prosperitate! Cei care au trădat, mințit și înșelat!

Ei sunt cei răi! Și cu ei la putere, anul 2022 o să fie tot rău, ca și anii următori! Sper că ați înțeles lucrul acesta și vă veți implica să ne recuperăm România din ghearele lor! Să fiți sănătoși și mai curajoși!”, transmite pe Facebook Codrin Ștefănescu.

Articolul precedentCristian Ghinea, atac la Marius Budăi:„Continuă să demonstreze că este și idiot și ticălos”
Articolul următorFemeile din Ucraina vor fi obligate să se înscrie în forțele armate