Foto: Facebook

Gabriela Firea și un jurnalist de la DC News au avut o discuție șocantă, primarul general al Capitalei cerându-i acestuia să o lovească .

„La final, măcar daţi-mi un pumn. Bateţi-mă, scoateţi o ghioagă, daţi-mi în cap. Nu de altă, dar vor sări haterii să vă spună că nu aţi fost un ziarist corect că nu m-aţi bătut realmente. Haideţi, eu mă ridic şi dvs daţi-mi, de control aşa, măcar o palmă. Păi vreţi să păţiţi că dl Prelipceanu, că l-au certat că nu m-a bătut? Daţi-mi o palmă, un pumn, faceţi-mi ceva, şi eu mă apăr”, i-a spus primarul Gabriela Firea jurnalistului, la finalul interviului. Chiar dacă acesta a refuzat, ea și-a repetat cererea. „Repet, să bă apăraţi de deontologi, că m-aţi lăsat să vorbesc. Că în democraţie nu trebuie să vorbim, trebuie să ne batem, să ne scoatem ochii. Măcar un pumn, vă rog. O palmă usturătoare”.

Gabriela Firea nu s-a dat bătută, ea spunând că va merge la un radio sau la un post de televiziune că „să-mi iau bătaia cuvenită să spăl ruşinea ziariştilor care nu-i bat pe invitaţi în platou”.

Articolul precedentALDE Sibiu a dat în judecată compania Facebook
Articolul următorLovitură de imagine pentru PSD. Viorica Dăncilă , felicitată de liberali