ALDE Sibiu a dat în judecată Compania Facebook. Președintele organizației județene a depus o cerere de chemare în judecată a companiei americane la Judecătoria Sibiu. Cei de la ALDE Sibiu susțin că Facebook a adus prejudicii organizației și campaniei electorale a candidatului Mircea Diaconu.

„Se pare că banii noştri sunt buni pentru Facebook prin toate reclamele pe care le plătim acestora. Dar dreptul nostru la liberă exprimare, nu!” a declarat preşedintele ALDE SIBIU, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, se arată în postarea de pe Facebook a organizației.

ALDE SIBIU a cerut daune morale în valoare de 10 lei.

„Vrem să tragem un semnal de alarmă prin această cauză în instanţă care poate deveni un exemplu pentru alţii. Corporaţii ca Facebook nu pot dicta rezultatul alegerilor în România aşa cum au făcut în SUA, unde au oferit informaţii confidenţiale unor firme afiliate politic. Procesele contra lor de acolo ne-au arătat că Facebook nu joacă cinstit. Nu trebuie tolerat nicio imixtiune în procesul electoral!”, declară liderul ALDE Sibiu în postarea de pe internet.

Articolul precedentCe va face Viorica Dăncilă dacă nu va ajunge președintele României
Articolul următorGabriela Firea, ieșire incontrolabilă. A cerut să fie lovită!