În timpul vizitei electorale de la Oradea, premierul interimar Viorica Dăncilă a fost felicitată de un membru PNL, managerul Spitalului Județean Oradea, dr. Gheorghe Carp. Chiar dacă este membru PNL, doctorul Gheorghe Carp a declarat că :

„Nu am cum să nu recunosc investiția pe care Ministerul Sănătății, condus de Sorina Pintea a făcut pentru acest spital. Gândiți-vă că numai într-un singur an, în acest an, Spitalul Județean Oradea a primit 6 milioane de euro de la Ministerul Sănătății! Am primit 10 milioane lei pentru aparatură, 8 milioane lei pentru reparații capitale, plus aparatul de rezonanță magnetică nucleară, montat la secția de maternitate și alte aparate”.
Viorica Dăncilă a participat seara la mitingul electoral pe care PSD l-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea. La finalul manifestării, pe scenă a concertat Ansamblul Crişana, al cărui membru este şi consilierul judeţean PNL Cornel Borza, care a fost solicitat să cânte pentru pesediștii prezenți. Cornel Borza a surprins mulţimea, în timp ce cânta versul „O Românie Mare” al melodiei ” Cânta cucul în Bucovina”, el s-a apropiat de Viorica Dăncilă, a luat-o după umăr pe şefa PSD şi i-a dedicat melodia.

Articolul precedentGabriela Firea, ieșire incontrolabilă. A cerut să fie lovită!
Articolul următorUn primar din București anunță noi inscriei importante în PSD