Gorghiu nu pricepe ce caută USR PLUS alături de PSD și AUR

PNL, din ce în ce mai izolat pe scena politică din România

Captură Video

Senatorul liberal, Alina Gorghiu, nu poate să priceapă presupusă alianță de ocazie dintre USR PLUS, AUR și PSD. În opinia acesteia, dacă PSD și AUR ar avea puncte în comun, din punct de vedere al doctrinei (vorbim, în acest caz, de doctrina neoficială), alăturarea acestora cu USR PLUS ar fi de neimaginat. Singura concluzie firească, totuși: Florin Cîțu a reușit performanța de a izola PNL pe scena politică românească. O concluzie care, oricât de evidentă ar fi, e refuzată de susținătorii premierului.

Alina Gorghiu: „Firească alianța PSD cu AUR pentru votarea acestei moțiuni. Ambele partide sunt anti-vaccin, anti-europene și anti-măsuri de siguranță”

Așadar, senatoarea se declară stupediată de „cârdășia” celor trei partide. „Dar mai au timp până marți să conștientizeze că vor deconta aspru. Oamenii nu i-au votat ca să se alăture PSD, cel mai mare inamic al românilor”, a mai scris Alina Gorghiu.

Mai mult, aceasta se întreabă dacă USR PLUS a citit măcar textul moțiunii de cenzură. „Cel mai tare sunt atacate domeniile gestionate de foștii miniștri ai USR: fonduri europene, gestionarea programelor de sprijin pentru IMM, situația din transporturi și mai ales dezastrul din domeniul transportului feroviar de persoane (cu reacțiile sfidătoare ale fostei conduceri a CFR), problemele din sănătate”, a mai spus aceasta, adăugând că, în cazul în care USR PLUS „încearcă să minimalizeze importanța politică a alianței cu PSD și AUR, considerând că este doar un demers conjuctural, ‘tehnic’, o moțiune de cenzură este un act profund politic. Pe care îl faci alături de niște parteneri cu care ai valori comune, care te definesc ca partid politic”.

Citește și: Deputat USR PLUS: „Sunt convins anti-Cioloș, mai ales de la momentul în care am văzut câți oameni din servicii au intrat în PLUS”

Articolul precedentYouTube elimină videoclipurile activiștilor anti-vaccin
Articolul următorDacian Cioloș știe cine e vinovatul pentru incendiul de la spitalul din Constanța
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.