Nicio clipă e odihnă pentru politicieni în acest an. Alegerile au trecut, dar trăiască alegerile – dat fiind că în iarnă, dacă nu vor fi făcute modificări, românii vor merge la urne pentru a vota o nouă componență a Parlamentului. Așa că partidele și liderii politici ai momentului pregătesc strategii și fac planuri pentru a convinge electoratul, chiar dacă rezultatele alegerilor locale nu sunt tocmai cele mai reușite pentru unii. Inclusiv Victor Ponta are planuri mari pentru alegerile parlamentare, promițând că va veni cu o ofertă de nerefuzat.

Voi conduce Echipa PRO România la București în Alegerile Parlamentare – dar voi merge să sprijin toți candidații PRO din țară!

PRO România a obținut la Alegerile Locale consilieri județeni în 24 de Județe și un scor politic de 7.6%/ însă îmi asum greșeala făcută la București unde am candidat cu o Alianță și o siglă necunoscute și cu un mesaj neconvingător – acum vom schimba toate aceste lucruri – vom prezenta o Echipă și un Proiect Național PRO România pentru Situația de Criză în care ne aflăm! La fel ca în 2010!

Sunt PRO România – și țin doar cu România!”, asigură liderul formațiunii.

Posibil ca momentul la care face referire Ponta să fie cel al alegerilor interne din PSD din februarie 2010, când, la doar 38 de ani, a fost ales președinte al partidului – cu 856 de voturi, față de cele 781 de voturi obținute de Mircea Geoană.

Articolul precedentTăriceanu, candidatul cu mai puțin de 2% la locale ar vrea să decidă ca senator când să se desfășoare parlamentarele: în 2021
Articolul următorMesajul lui Cristian Popescu Piedone pentru cei ce doresc renumărarea voturilor (VIDEO)