ludovic orban referendum
Foto: Facebook

Azi este Ziua internațională a vârstnicilor, motiv pentru toți politicienii să compună mesaje care mai de care mai grijulii și sensibile pentru seniorii noștri. Un mesaj a transmis și premierul Ludovic Orban – nu pe pagina sa, ci pe pagina Guvernului, pentru că de aceea este prim ministru, să își transmită urările mai mult sau mai puțin personale. Pe scurt, premierul Orban le-a urat vârstnicilor toate cele bune, explicându-le totodată și ce s-a întâmplat (sau de ce nu s-a întâmplat) cu pensiile lor.

Un gând bun și recunoștință transmit astăzi părinților și bunicilor noștri, cu prilejul Zilei internaționale a persoanelor vârstnice. Celor care au construit cu mari eforturi societatea de astăzi, comunități și familii, le datorăm o viață liniștită și demnă. În egală măsură, le datorăm adevărul, ca elementară formă de respect. Sunt convins că cei mai mulți dintre ei, echilibrați și înțelepți cum îi știm, înțeleg că pensiile au fost majorate la nivelul maxim pe care ni-l permit situația țării și încercările extrem de dificile prin care trecem. Și au cea mai profundă înțelegere a faptului că promisiunile se fac ușor, cuvântul se respectă greu.
Criza sanitară pe care o traversăm ne arată și faptul că trebuie să-i protejăm pe cei care toată viața au avut grijă de noi. Fie că respectăm regulile de protecție sau îi ajutăm să se programeze on-line, le facem cumpărături sau le dăm un simplu telefon, este important ca persoanele în vârstă să nu se simtă singure.
Le doresc tuturor sănătate, liniște și putere!
”, apare scris pe pagina de Facebook a Guvernului României.

Articolul precedentMesajul lui Cristian Popescu Piedone pentru cei ce doresc renumărarea voturilor (VIDEO)
Articolul următorPonta, fără un vicepreședinte: Ioana Petrescu, fost ministru de Finanțe, pleacă din Pro România pentru că a fost dezamăgită