Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, candidatul PPU (sl) la Primăria Sectorului 5, totodată cel care a strâns cele mai multe voturi de la cetățenii sectorului, a lansat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care dezbate dublul standard al marilor partide din România. Potrivit lui Piedone, ceea ce ar încerca, în acest moment, să facă partidele care au pierdut alegerile din Sectorul 5 nu ar fi moral, întrucât legea nu este de partea lor. În plus, adaugă Cristian Popescu Piedone, dacă la sectoarele 1 și 2 s-a decis ca renumărarea voturilor să nu aibă loc, nici renumărarea voturilor de la Sectorul 5 nu ar avea un temei legal.

Cristian Popescu Piedone: „Nu există temei legal pentru renumărarea voturilor de la Sectorul 5”

„Când partidele acționează cu dublu standard! În timp ce marile partide se opun vehement pentru renumărarea voturilor la Sectorul 1 si la Sectorul 2, la Sectorul 5 solicită renumărarea. Pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Hotărați-va, domnilor. Ori e albă ori e neagră! Nu încercați să vă bateți joc de votul cetățenilor. Oamenii au ales! Este un drept constituțional! Învătați să pierdeți și întrebați-vă de ce locuitorii din Sectorul 5 nu v-au votat! Oamenii nu mai pot fi mințiți și ignorați! Nu există temei legal pentru renumărarea voturilor de la Sectorul 5, cum nu a existat nici la Sectoarele 1 și 2. Președinții de secție pe care i-au pus partidele au semnat procesele verbale dupa încheierea numărătorii. Deci acum vă contestați singuri!Oameni buni, locuitori ai Sectorului 5, nu vă lăsați descurajați! Eu, Cristian Popescu Piedone sunt primarul vostru și împreună vom aduce la lumină acest sector ignorat de primarii din ultimii 30 de ani.”, a declarat Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentPonta se pregătește de alegerile parlamentare și este convins că va obține un scor bun… ca și în 2010!
Articolul următorPremierul Orban i-a felicitat pe vârstnici de ziua lor și le-a transmis că atât a putut cu pensiile