Foto: Facebook/Daniel Florea
Foto: Facebook/Daniel Florea

Într-un anunț publicat pe contul de Facebook, deputatul Daniel Florea a anunțat că a decis ca astăzi, 1 septembrie, să demisioneze din Partidul Social-Deomcrat.

Deputatul a fost întrebat dacă decizia sa vine în urma speculațiilor cu privire la o posibilă candidatură la primăria Sectorului 5 al Capitalei, candidatură care nu ar fi fost susținută de social-democrați.

Daniel Florea a explicat că nu candidează și nu ar fi avut niciodată intenția de a candida la alegerile locale parțiale pentru funcția de Primar al Sectorului 5, din partea niciunui partid.

Daniel Florea: ”01.09.2022- Astăzi, am demisionat din Partidul Social Democrat”

Potrivit textului publicat astăzi, 1 septembrie, politicianul a afirmat că decizia este una asumată, gândită îndelung și în deplină conformitate cu principiile sale personale, profesionale și politice.

În egală măsură, Daniel Florea a ținut să explice că nu intenționează să se înscrie într-un alt partid.

Deputatul insistă că nu vrea să candideze pentru fotoliul de primar al Sectorului 5

Nu candidez și nu am avut niciodată intenția de a candida la alegerile locale parțiale pentru funcția de Primar al Sectorului 5, din partea niciunui partid. Dar nu sunt de acord că PSD să susțină un candidat fără activitate politică în PSD sau, eventual, un reprezentant al unui alt partid”, a conclus Daniel Florea.

Articolul precedentDublu jaf, în același magazin: O arădeancă a furat mai multe bijuterii, în valoare de 3.000 de euro
Articolul următorPreședintele companiei rusești Lukoil a murit după ce a căzut de la fereastra spitalului unde era internat
Jurnalist full-time / Pesimist part-time