Un bărbat în vârstă de 33 de ani care și-a omorât în bătaie prietenul de pahar a fost plasat în arest la domiciliu de către un judecător de la Tribunalul Prahova

Procurorii au depus recurs solicitând arestul preventiv pentru 30 de zile.  Conflictul dintre cei doi bărbaţi a avut loc în faţa unui bar din comuna prahoveană Berceni. 

Cei doi au băut împreună, iar de la prea mult alcool s-a luat la ceartă, iar apoi la bătaie. Unul dintre bărbaţi, îmbrâncit cel mai probabil, a căzut pe asfalt şi a rămas nemişcat în faţa barului.

”La data de 29 august a.c., în jurul orei 21:15, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Valea Călugărescă, au fost sesizaţi despre faptul că, în faţa unei societăţi comerciale situate pe raza comunei Berceni, se află un bărbat căzut, posibil agresat. Politistii sosiţi la faţa locului au constatat faptul că, barbatul în cauză ar fi fost victima unei agresiuni, acesta fiind lovit de catre un alt bărbat, în urma unui conflict spontan, produs pe fondul consumului de alcool si a unor discuţii purtate în contradictoriu”, a anunțat într-un comunicat IJP Prahova. 

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, însă a decedat. 

Agresorul a fost reţinut de poliţie, sub acuzaţiile de lovituri cauzatoare de moarte.


Cauza a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. 

Articolul precedentBarna înmoaie tonul: „Deocamdată discutăm scenarii și variante”
Articolul următorFlorin Cîțu îi acuză pe cei de la USR PLUS că nu vor ca România să se dezvolte
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...