Năsui îl pune la punct pe Cîțu: „În loc să aruncăm încă 50 de miliarde de lei pe un nou PNDL, mai bine creștem salariile românilor cu 900 de lei”

„Banii aceștia nu sunt asistență socială. Nu sunt un privilegiu. Sunt munca noastră”, a mai spus ministrul Economiei

Sursa foto: Guvernul României
Sursa foto: Guvernul României

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a intervenit în scandalul momentului dintre USR PLUS și PNL (aripa Florin Cîțu). Acesta este de părere că „în loc să aruncăm încă 50 de miliarde de lei pe un nou PNDL, mai bine creștem salariile românilor cu 900 de lei”.

Claudiu Năsui: „Cum se face că avem bani pentru firme de partid, dar nu avem bani pentru a lăsa românilor mai mulți bani din munca lor?

Ministrul a mai explicat că dacă există bani pentru încă un PNDL, după ce primele două au fost dezastre din care politicienii și acoliții lor „au furat pe nestingherite, avem și pentru a mări salariile românilor prin Zero Taxe pe Salariul Minim”, a mai scris Claudiu Năsui, pe Facebook.

În plus, Năsui a revenit cu cererea de zero taxe pe salariul minim, cerință care i-a fost respinsă în urmă cu o săptămână. „În condițiile în care prețurile la facturi explodează și românii sunt în pragul disperării din cauza lor, cerem aplicarea programului de guvernare de urgență și începerea măsurii Zero Taxe pe Salariul Minim. Care înseamnă concret 900 de lei în plus pentru toți românii care muncesc. Banii aceștia nu sunt asistență socială. Nu sunt un privilegiu. Sunt munca noastră. www.zerotaxe.ro #ZeroTaxepeSalariulMinim”, conchide Năsui.

Citește și: AUR fură startul și anunță că are pregătită o moțiune de cenzură împotriva premierului

Articolul precedent„ România Educată” începe cu WC-ul în curte. Cum se transformă toaletele pentru „ doamnele de la București”
Articolul următorUSR PLUS „tranșează” coaliția după demiterea lui Stelian Ion
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.