Liderul Pro România nu încetează să asigure că formațiunea sa – și dumnealui implicit, luptă permanent împotriva nedreptăților și abuzurilor pe care le observă la PNL. E adevărat, doar de aproape 2 ani, de când există Pro România. Partidul a fost înființat în anul 2018 oficial, însă fusese lansat pe 29 mai 2017 de fostul premier Victor Ponta, fostul co-președinte ALDE Daniel Constantin și fostul prim-ministru interimar Sorin Cîmpeanu. Pe 20 februarie 2018, PRO România a primit personalitate juridică și a fost înscris în Registrul Partidelor Politice. Decizia de a înființa un nou partid a fost lui Victor Ponta, ajutat și de alți parlamentari PSD nemulțumiți, printre care și fostul premier Mihai Tudose. Care, din nou nemulțumit, s-a întors de unde plecase aproape imediat după ce câștigase un mandat de europerlamentar pe listele Pro România.

După eșecul moțiunii de cenzură de ieri, Victor Ponta vine cu o postare pe Facebook, de unde reiese printre rânduri că doar Pro România este un partid de încredere. Chiar dacă pune la colț PSD, Ponta lansează totuși un semnal că se poate oricând împăca cu formațiunea pe care a părăsit-o. „Noi, cei de la PRO România, ne-am luptat în fiecare zi cu Orban și PNL/ am votat și moțiunea de cenzură din Februarie și am fost singurii care am votat ÎMPOTRIVA investirii Guvernului Orban 2 în Martie/ azi am fost prezenți toți 24 să votăm moțiunea de cenzură/ chiar dacă unii au făcut azi BLAT și au chiulit din plen noi ne luptăm în continuare cu acest Guvern incompetent și corupt!

În acest timp PSD plătește bani grei ca să se lupte cu PRO România/ scoate în față mici șmenari și valutiști timișoreni care spun că pesediștii s-au “îmbolnăvit” azi și nu au venit la Parlament că “i-a demobilizat Ponta”/ iar PNL își bate joc de români în continuare exact cu sprijinul vânzătorilor și “conservelor” păstrate de Ciolacu în conducerea PSD – și cu banii de la Buget cheltuiți de PSD pentru propagandă împotriva PRO România (exact cum făcea și Dragnea în 2018 – 2019)!

Din păcate PSD a reușit să se mobilizeze doar la moțiunea prin care l-au dat jos pe Grindeanu/ sau când trebuie să voteze pentru un Guvern PNL (ca în Martie) sau legile stupide ale acestuia/ când e vorba de moțiunea contra PNL se “îmbolnăvesc” subit exact în numărul necesar.

Noi PRO România ne luptăm cu PNL /și PSD se luptă cu noi (ca le arătam oamenilor BLATUL lor penibil)! Poate înțeleg că această bătaie de joc la adresa electoratului de Stânga trebuie să înceteze/ poate înțeleg că trebuie să vină alături de noi în bătălii contra lui Orban și Iohannis! Dacă nu înțeleg o să le arate din nou la vot oamenii!!!”, este convins Victor Ponta.

Articolul precedentViorica Dăncilă nu poate vota, dar ar vrea
Articolul următorCarmen Dan, șocată de atitudinea lui Marcel Ciolacu