carmen dan demisie

În cursul zilei de ieri, Carmen Dan reușea să-l dezamăgească peste măsură pe președintele PSD Marcel Ciolacu care, ulterior, amenința că va propune excluderea acesteia din partid, fiind de părere că „nu e nimeni bolnav”. Încercând să-și apere onoarea, Carmen Dan își susține cauza, aducând dovada faptului că mama acesteia a fost diagnosticată ca fiind infectată cu COVID-19, astfel că autoizolarea acesteia este impusă de lege.

buletinul de analize prezentat de Carmen Dan

„Toţi cei care trebuie să analizeze situaţia fiecărui parlamentar care astăzi au absentat vor ţine cont de prevederile legale. Cred că aş fi singurul membru de partid care ar fi exclus pentru că respectă legea. N-am făcut altceva decât ce dispune legea”, a declarat Carmen Dan, în direct la România TV.

Cât despre respectarea legii, Carmen Dan a declarat că a preferat să nu se prezinte în Parlament tocmai din acest motiv.

„Este un ordin de ministru care stabileşte care este conduita în astfel de situaţii, fiind contact direct cu o persoană testat pozitiv cu SARS-COV-2. E vorba despre mama mea.”, a declarat Dan.

„Cu mama m-am dus în Urgenţe la Spitalul Floreasca joi. După ce i s-a făcut triajul, i s-a făcut testul COVID. A venit rezultatul sâmbătă, din păcate pozitiv.”, a mai spus fostul ministru de Interne, Carmen Dan.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentPonta, într-o luptă continuă și înconjurat de dușmani
Articolul următorMită în Centrul Vechi al Capitalei. Un cetățean libanez a fost prins în flagrant
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.