Un cetățean libanez a fost prins în flagrant în această dimineață în momentul în care încerca să mituiască agenții de poliție care erau deciși să dispună încetarea activității în cadrul localului din Centrul Vechi pe care acesta îl reprezenta. Totul s-a desfășurat rapid, promisiunea mitei a fost făcută cunoscută Direcției Generale Anticorupție, iar libanezul a fost dus la parchet imediat după flagrant. Ulterior, procurorul de caz a dispus cercetarea inculpatului, sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, pentru dare de mită. r

Azi dimineață, 1 septembrie, în jurul orei 04.30, echipa formată din lucrători de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Anchete, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au prins în flagrant un cetățean libanez, reprezentant al unui salon din București, în timp ce dădea, cu titlu de mită, suma de 700 de lei unor agenți de poliție pentru a-și încălca atribuțiile de serviciu.

În fapt, doi agenți de poliție din cadrul Secției de Poliție pentru Centrul Vechi – D.G.P.M.B., au sesizat la Direcția Generală Anticorupție faptul că bărbatul în cauză, care s-a prezentat drept managerul salonului, le-a oferit o sumă de bani cu scopul ca aceștia să nu ia măsurile legale împotriva sa (încetarea activității începând cu ora 24.00)”, se arată într-un comunicat al DGA.

Articolul precedentCarmen Dan, șocată de atitudinea lui Marcel Ciolacu
Articolul următorMoțiunea de cenzură, efect neașteptat: nu a picat Guvernul PNL, dar cad capete din PSD