Fost premier al României și cea mai bună alegere a PSD pentru alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă nu mai este mare lucru ca influență în partid după ce a pierdut în fața lui Klaus Iohannis. Nici în cazul său social democrații nu s-au dezis și au procedat fix ca de fiecare dată când candidatul PSD a pierdut alegerile, adică au înlăturat-o direct, așa că Viorica Dăncilă a rămas doar umbra a ceea ce a fost odată. Cu toate acestea, de pe margine, Viorica Dăncilă își susține colegii și, din când în când, mai scrie și pe Facebook cam ce crede că ar trebui făcut.

Azi, firește, despre moțiune: „guvernul PNL trebuie să plece din funcție! Gestionarea COVID-19 a fost un eșec, economia s-a prăbușit (minus 12% în trimestrul al doilea!), nivelul de trai a scăzut, iar corupția a explodat! Dacă acest guvern mai rămâne în funcție, economia va fi complet ruinată, iar românii o vor duce din ce în ce mai rău.

Orice parlamentar responsabil are obligația să vină în Parlament și să voteze împotriva guvernului dezastruos Ludovic Orban. Sper că moțiunea de cenzură va trece, iar echipa eșecului de la Palatul Victoria va deveni istorie!”, este de părere cea care la un moment dat a fost chiar președinte al PSD.

Articolul precedentTeodorovici, deloc surprinzător: „Voi vota PENTRU #moțiunea de cenzură‼️”
Articolul următorPonta, într-o luptă continuă și înconjurat de dușmani