Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm din zona Tomis Nord, societatea RAJA este nevoită să întrerupă furnizarea apei.

Această sistare va avea loc din noaptea de miercuri – 02 august 2023, începând cu ora 22.00, până joi – 03 august 2023, ora 08.00.

Următorii consumatori care locuiesc în zona Tomis Nord vor fi afectați de lipsa apei potabile

Perimetrul delimitat de străzile: Suceava (imobilele cu numere impare) – Al. Lotus – Cișmelei – Cpt. Dobrilă Eugeniu – Suceava;

Bd. Tomis, între str. Soveja și Suceava;

Punctele termice 121, 138 și 139.

Membrii societății RAJA au mai transmis că lucrările de intervenție constau în înlocuirea unui tronson din magistrala DN 400 de pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, precum și montarea a două vane pentru sectorizarea sistemului centralizat de distribuție apă din Municipiul Constanța.

Societatea RAJA va face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, se arată în comunicatul emis de Biroul de Comunicare al socității RAJA din Constanța.

În egală măsură, societatea RAJA i-a rugat pe utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Articolul precedentLiviu Dragnea are o ipoteză: „Consider că AUR îl are în spate pe Coldea”
Articolul următorSocietatea RAJA va sista furnizarea apei potabile în mai multe zone din municipiul Constanța