Foto: Facebook/Nicușor Dan
Foto: Facebook/Nicușor Dan

Nicușor Dan, primarul Municipiului București, a fost informat în legătură cu mizeria și degradarea din parcurile Herăstrău şi Cişmigiu, dar a ținut să explice că, în ciuda informațiilor și pozelor apărute în spațiul media, parcurile municipale sunt curate.

Mai mult, edilul Capitalei a venit cu promisiuni, declarând, în cursul săptămânii trecute, că anumite lucrări au fost întârziate ani de zile, cu mult înaintea mandatului său.

Nicușor Dan, acuzat de mizeria adunată în parcurile din București: ”Nu sunt de acord cu duneavoastră în ceea ce priveşte curăţenia”

În cursul anului trecut a fost un moment în care prin desfiinţarea companiilor municipale care asigurau serviciul ăsta, a fost o lipsă de personal care să asigure curăţenia, tunderea ierbii şi a.m.d. În momentul ăsta nu o avem. Există o ritmicitate a curăţeniei în parcurile municipale. Este o problemă care ne preocupă şi o să vedeţi că parcurile o să arate tot mai bine, făcând lucruri care nu s-au făcut de ani de zile”, a declarat Primarul General al Capitalei Nicuşor Dan în cadrul unei conferinţe care a avut loc joi la Ministerul Energiei, potrivit G4 Media.

Ponta, ironic la adresa Primăriei Municipiului București: ”În Capitală nu există gunoaie, nici trafic, nici gropi în asfalt”

În acest context, fostul premier, Victor Ponta a reacționat la afirmațiile făcute de edil, ironizând lipsa de reacție a acestuia cu privire la degradarea spațiilor verzi din București.

Are dreptate Nicușor. În București nu există gunoaie, nici trafic, nici gropi în asfalt … le-a rezolvat deja pe toate (un fel de “Bucureștiul lucrului bine făcut). Poate nu mai candidează dacă tot a rezolvat tot!!!”, a scris Victor Ponta astăzi, 1 august, pe contul de Facebook.

Articolul precedent”Mineritul” de criptomonede consumă, anual, de două ori mai multă electricitate decât are nevoie întreaga Suedie
Articolul următorA fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția ultimei secțiuni din Autostrada Sibiu-Pitești
Jurnalist full-time / Pesimist part-time