Misiunea Bambi: Pompierii hunedoreni au salvat un pui de căprioară care căzuse într-un bazin cu ulei

Imediat după ce au salvat puiul de căprioară, pompierii au alertat Poliția Animalelor

Foto: ISU Hunedoara

Pompierii hunedoreni au avut parte, în cursul zilei de ieri, de o misiune cel puțin neobișnuită pentru aceștia. Mai exact, aceștia au salvat de la înec un pui de căprioară de câteva săptămâni, care căzuse într-un bazin plin cu ulei. Bazinul este situat în fosta zonă industrială din Hășdat, informează publicația Servus Press.

Pompierii au sosit la fața locului după ce un localnic a sunat la 112

Pompierii au fost alertați și, ulterior, au sosit la fața locului, după ce un localnic a sunat la 112. Acesta a raportat că ar fi auzit plânsetele unui pui de căprioara ce a căzut într-un bazin cu ulei.

Imediat după ce au salvat puiul de căprioară, aceștia au alertat Poliția Animalelor pentru a se decide ce se va întâmpla cu acesta, de acum încolo.

Foto: ISU Hunedoara

„Misiunea „Bambi” îndeplinită cu succes! Un pui de căprioară de câteva săptămâni a fost salvat de pompierii hunedoreni de la înec dintr-un bazin plin cu ulei situat în fosta zonă industrială din Hăşdat.Plânsul puiului a fost auzit de un localnic care a sunat la 112. Pompierii Detaşamentului Hunedoara au intrat în baia de ulei industrial şi au recuperat puiul de căprioara ce abia îşi mai ținea capul la suprafaţă.Pompierii s-au asigurat că puiul nu este rănit şi i-au curăţat blăniţa cu apă. Ulterior, a fost anunţată Poliţia Animalelor pentru a se decide destinul lui ” Bambi” pe mai departe”, au scris pompierii de la ISU Hunedoara, pe Facebook.

Citește și: Panică în Deva! Un centru comercial a fost evacuat din cauza unei valize suspecte

Articolul precedentTudorel Toader îndeamnă coaliția să fie un pic mai responsabilă în declarații
Articolul următorAtenționare de vreme rea! RAJA S.A. a activat, din nou, Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.