Rareș Bogdan vrea „reîmprospătare” în PNL

„Eu cred că pentru România și PNL, Florin Cîțu este soluția, un om care lucrează în echipă”

Sursa Foto: Facebook

„Este nevoie de o reîmprospătare în PNL, e nevoie de un stil mai puțin protocolar, de un stil direct”, a declarat Rareș Bogdan, adăugând că actualul premier ar fi un liant între generații. „Este un liant între conservatorism și progresism”, a mai spus Rareș Bogdan aseară, la B1 TV.

Rareș Bogdan se declară convins că Florin Cîțu va ține ușa partidului închisă pentru foștii membri PSD sau ALDE

Potrivit lui Rareș Bogdan, Florin Cîțu este un pro-american și un pro-occidental convins, mai mult, un om care nu ar face jocuri de culise „care nu merge pe ‘e bine și așa’ sau pe spălarea unora din PSD sau din ALDE pentru a intra pe niște poziții publice doar pentru că ‘o mână spală pe alta’ și amândouă spală fața”, a mai declarat Bogdan.

Prefectul Capitalei, mesaj pentru iubitorii de cluburi și discoteci

Eu cred că pentru România și PNL, Florin Cîțu este soluția, un om care lucrează în echipă, în niciun caz nu este un autocrat și acest lucru este foarte important. Și mai ales, este un om care să poarte dușmănii și care să ducă războaie.

Rareș Bogdan, despre Florin Cîțu

Florin Cîțu va candida la șefia PNL

Cu toate că a întârziat, strategic sau nu, să-și anunțe candidatura oficială pentru șefia partidului, Florin Cîțu și-a exprimat în mod oficial duminică intenția de a intra în cursă, împotriva lui Ludovic Orban, cel care își dorește, în continuare, să dețină frâiele PNL. De altfel, în ceea ce-l privește pe Orban, susținerea acestuia în partid pare să se diminueze, astfel că „fotoliul” îi este acum amenințat de Cîțu, cel care l-a înlocuit pe acesta inclusiv în fruntea Guvernului, în urma alegerilor parlamentare de la sfârșitul anului trecut. Mai mult, nume sonore din PNL și-au manifestat deja susținerea pentru Florin Cîțu. Printre aceștia se află, mai nou, și Rareș Bogdan.

Articolul precedentPrefectul Capitalei, mesaj pentru iubitorii de cluburi și discoteci
Articolul următorGiovanni Brusca, liderul mafiot care a dizolvat un copil în acid, eliberat
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.