Candidatul la Primăria Sectorului 4 din partea PPU-SL, Vasile Negrilă, a postat de curând pe pagina sa de Facebook o situație pe cât de amuzantă, pe atât de îngrijorătoare. Se pare că în cursul zilei de ieri, o mașină aparținând ADP Sector 4, a fost zărită și filmată într-o localitate din județul Giurgiu. Întrebarea care îl frământă atât pe Negrilă, cât și pe cei ce i-au comentat postării este: „Cum a ajuns o mașină de la ADP Sector 4 împotmolită în Giurgiu?”, de vreme ce treburile ADP Sector 4 sunt în… Sector 4! Nici pe departe în alt județ.

Cel mai probabil că situația nu este una nouă, astfel de „excursii” ale mașinilor aparținând ADP Sector 4 întâmplându-se și în trecut. Ghinionul acestei dăți a fost că, de data asta, mașina a apucat să rămână suficient timp împotmolită într-o băltoacă cu noroi, încât să fie surprinsă de o filmare, filmare care mai apoi s-a viralizat pe Facebook.

Dilema lui Vasile Negrilă, povestită pe un ton amuzant

„Ghicitoarea zilei: ce caută o mașină cu însemne ADP Sector 4, împotmolită în noroi în Gostinari, județul Giurgiu?Cum a ajuns ea din București în Giurgiu?Și mai ales, ce treabă poate avea pe acolo? Vreun comision personal pentru cineva, poate? Sau poate s-or fi lărgit granițele Sectorului 4 până-n Gostinari și noi aflăm abia acum? O glumă, firește.

Și iată că există o karma care astăzi și-a făcut treaba, pentru că mașina ADP Sector 4 a rămas o bună bucată de vreme înțepenită în noroi, timp suficient ca să fie filmată și excursia acesteia documentată. O situație care, dacă n-ar fi revoltătoare, ar fi ilară și demnă de filmele cu proști, amintind parcă de aventurile lui Mr. Bean. Oricum ar fi, bătaia de joc pe bani publici la sectorul 4, Sectorul lui Băluță, continuă. De ce nu dai Băluță burse la copii? De ce iți bați Băluță joc de banii oamenilor care te-au votat? Băluță, dacă se dovedește că mașina asta este a ADP Sector 4 dai pe cineva afară? Băluță, dacă nu știi ce fac oamenii angajați de tine, cum crezi ca poti sa ai grija de un sector??”, spune Vasile Negrilă pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentSezonul estival, inaugurat cu plajele goale
Articolul următorAfaceri de peste 25 milioane euro în terminalul de minereuri
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.