Marcel Ciolacu

Nemulțumit de ultimele declarații ale președintelui Iohannis cu privire la Adrian Streinu-Cercel, șeful interimar PSD, Marcel Ciolacu a decis să-l reclame pe acesta la CNCD. Dacă va face sau nu acest lucru, rămâne de văzut, însă.

„Îi solicit ferm preşedintelui Iohannis să vină cu dovezi clare, altfel toată lumea va înţelege că este o nouă minciună din seria celor pe care le-a lansat la adresa profesorului Streinu-Cercel sau pe tema redeschiderii şcolilor din Franţa. Solicit comisiilor parlamentare de control SRI şi SIE să se întrunească săptămâna viitoare şi să convoace şefii serviciilor pentru a prezenta un raport oficial asupra informaţiilor false enunţate în spaţiul public de preşedintele Iohannis. PSD va depune o plângere la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării împotriva lui Iohannis pentru instigare la ură pe baza răspândirii de informaţii false”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Marcel Ciolacu este de părere că preşedintele Iohannis a vrut „să acopere incompetenţa Guvernului PNL pe care îl conduce”.

„Iohannis şi-ar fi dorit să ascundă incompetenţa guvernului PNL care nu vine cu un plan de relansare a economiei. Singurii care au făcut sacrificii au fost cetăţenii, care au stat în casă. E dreptul lor să ştie când se pot întoarce la muncă, când pot să-şi ia salariu. Nici guvernul PNL şi nici Iohannis nu le spun nimic! Apelează la diversiuni penibile”, declară, de asemenea, Marcel Ciolacu.

Articolul precedentȚapardel susține turismul românesc: „Turismul are nevoie acum de viziune și măsuri concrete”
Articolul următorNelu Tătaru, despre al doilea val de epidemie, din toamnă
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.