Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a cerut să-i fie atribuit pentru uz propriu un imobil care a aparţinut familiei mogulului infractor Dan Voiculescu, compus din 3 hectare de teren şi clădiri, inclusiv cu destinaţia de birouri.

Terenul şi clădirile sunt evaluate la 76,25 milioane de lei. Conform News.ro, ANAF intenţionează să folosească noua locaţie ca sediu pentru Direcţia Generală a Vămilor.

Imobilul, situat pe strada Gârlei nr. 1 D, sector 1, Bucureşti, a fost confiscat în vederea acoperirii prejudiciului de peste 60 milioane euro stabilit de procurori şi confirmat de instanţă în dosarul ICA. În acest dosar, Voiculescu a fost condamnat în 2014 la 10 ani de închisoare, din care a executat mai puţin de trei ani, fiind eliberat condiţionat în 2017. Imobilul este compus din teren intravilan de 29.220 metri pătraţi şi construcţii nerezidenţiale – clădiri cu destinaţie de birouri, laboratoare, depozite şi magazii, garaj, atelier mecanic/auto/reparaţii/sudură/tâmplărie/întreţinere, pichet incendiu, arhivă.

Articolul precedentAna Birchall anunță reluarea procedurii de selecție a procurorului general
Articolul următorCarne stricată, găsită de Protecția Consumatorilor la două hoteluri de fițe din Mamaia