Comisarii de la Protecţia Consumatorilor Constanţa au descoperit miercuri mai multe nereguli la două hoteluri de patru stele din Mamaia, câteva camere fiind închise temporar până la remedierea deficienţelor, iar 50 de kilograme de alimente au fost retrase de la comercializare.

Şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat că miercuri, în jurul prânzului, comisarii instituţiei au făcut un control la două hoteluri de patru stele situate în nordul staţiunii Mamaia, verificarea având loc în urma unei sesizări. În urma verificărilor, echipele de control au decis închiderea temporară a câtorva camere pentru că vopseaua era corojită, necesitau câteva reparaţii. Horia Constantinescu a precizat că hotelul a fost renovat în ultimii ani, dar nu a fost administrat corespunzător. El a mai spus că bucătăria are parte de dotări peste nivelul multora de pe litoral, dar gestionarea acestora nu a fost realizată cum trebuie.

De asemenea, comisarii CJPC au retras de la comercializare 50 de kilograme de produse alimentare, acestea fiind depozitate neconform şi având schimbată starea termică. Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor a precizat că personalul unui hotel a dus produsele alimentare în biroul de contabilitate în încercarea de a obstrucţiona controlul. Reprezentanţii celor două hoteluri au fost chemaţi joi la sediul CJPC Constanţa pentru încheierea actului de control şi stabilirea sancţiunilor.  

Articolul precedentANAF cere un imbobil care i-a aparținut mogulului Dan Voiculescu
Articolul următorSergiu Lucinschi, fiul fostului președinte moldovean, dat în urmărire internațională