Liderul PSD, Marcel Ciolacu îl provoacă pe președintele Klaus Iohannis: este președintele tuturor românilor sau cel care întreține „ura și haosul din societate”. Într-o postare pe Facebook, Ciolacu îi solicită lui Iohannis să vină cu un un „plan de reducere etapizată a restricțiilor”, asta deși măsurile impuse în acest moment sunt în vigoare pentru 14 zile, cu posibilitatea de evaluare în funcție de incidența cazurilor de infectare, în contextul în care România se află în valul trei al pandemiei.  

 Nu există „teroriști”, „săraci” sau „asasini”! Există doar români! Români disperați. Unii că mor de foame, alții că sunt extenuați după un an de zile de luptă cu pandemia! Toți sunt revoltați de aroganța, lipsa de transparență, deciziile contradictorii și neaplicarea egală a legii, toți simt că statul i-a abandonat, că au rămas pe cont propriu! Acum este momentul ca Iohannis să se hotărască dacă este președintele tuturor românilor sau dacă va continua să întrețină ura și haosul din societate. Acum Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor!

Marcel Ciolacu, președinte PSD

Îi vrea zburați pe miniștrii nemascați  

De asemenea, Ciolacu s-a arătat foarte vehement cu privire la ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu și ministrul Muncii, Raluca Turcan, ce au fost văzuți fără mască, în spații publice, și pe care îi vrea dați „drept exemplu”, prin eliberarea din funcții.

„Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu și Turcan, care au sfidat  regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți, să zboare din funcții!

Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate și de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă. Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura șansele țării de a ieși din criză!”, a mai scris Ciolacu, pe Facebook.

Campania anti mască, anti vaccin, o campanie asimilată acțiunilor teroriste

Reamintim că premierul Cîțu a precizat în urmă cu ceva vreme că acțiunile celor ce duc o campanie împotriva măștilor, dar și împotriva vaccinării este una similară teroriștilor. „În România de un an există o campanie împotriva acestor acțiuni ale guvernului. Există o campanie împotriva măștilor, există o campanie împotrivă vaccinării. Din punctul meu de vedere aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști, pentru că a zădărnici aceste acțiuni ale guvernului, care au ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului fără date”, a declarat Florin Cîțu, la acel moment.

Premierul Cîțu, chemat în judecată de un activist anti-mască

Articolul precedentTimișoara a ieșit din carantină, după mai bine de trei săptămâni
Articolul următorCadrele medicale din Italia vor fi obligate să se vaccineze