Emanuel Ungureanu
Emanuel Ungureanu

Deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu a lansat ieri un atac direct la adresa europarlamentarului PNL Rareș Bogdan, pe care îl acuză că s-a „înfruptat” din bani publici. În sprijinul afirmațiilor sale, deputatul a publicat pe Facebook un răspuns oficial transmis de Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, document în care sunt detaliate contractele pe care unitatea le-a încheiat pentru publicitate.

Obiectivele specifice care au stat la baza achiziționării acestor servicii de publicitate au fost următoarele: creșterea vizibilității Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca în interiorul și exteriorul sistemului de sănătate și transmiterea către spațiul public a mesajului că SCJU Cluj-Napoca este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale, pe plan local, județean și regional; creșterea încrederii beneficiarilor serviciilor oferite de SCJU Cluj-Napoca în capacitatea unității sanitare de a răspunde cu promptitudine nevoilor acestora, oferind aceste servicii la standarde calitative ridicate; promovarea în spațiul public a unor proiecte de cercetare-dezvoltare demarate de SCJU Cluj-Napoca (prin institutul IMOGEN)”, se arată în explicația conducerii unității medicale vizavi de contractarea serviciilor de publicitate.

Firma asupra căreia insistă deputatul USR-PLUS este Trend Communication, unde liberalul Rareș Bogdan avea în 2019 33% din acțiuni, și care are 3 încheiate contracte cu SCJU Cluj-Napoca, în anii 2017, 2018 și 2019, toate plătite cu fonduri structurale POC.

Incredibila IPOCRIZIE a lui Rareș Bogdan!
Spitalele României au fost jefuite crunt în ultimii ani, ca mai toate instituțiile de stat în general, Apele Române, Hidroelectrica, Electrica SA etc.
Oriunde și-au putut planta oameni în consiliile de administrație, peneliștii au furat de au rupt.
Rareș Bogdan a fost acționar până mai ieri la firma Trendcommunication prin care a deținut și un ziar din Cluj-Napoca, prin această firmă Rareș Bogdan a mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat printre care și de la Spitalul Județean Cluj.
Dovada o aveți în documentul atașat. Este un răspuns primit la o interpelare din luna mai a anului trecut, răspuns semnat de omul protejat de PNL Cluj-Napoca, fostul manager al Spitalului Județean Cluj, Petrică Șușca.

De aceea atacă Rareș Bogdan pe unde poate conducerea USR și miniștri USR-PLUS din actualul guvern, pentru că le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele.
Până vor reface alianța lor dragă cu PSD, peneliștii vor avea viață grea cu noi.
Nu îi mai lăsăm la furat, așa cum am promis.
Asta este viața.
Gata cu hoțiile!
”, avertizează Emanuel Ungureanu.

Articolul precedentPrimarul Constanței: „Ce punem pe primul loc, omul sau mașina?”
Articolul următorPremierul Cîțu „reloaded” în Parlament. Dezbatere pe tema bugetului