Sursa Foto: Facebook

Protest azi în Senat, unde parlamentarii PSD au venit la ședință cu pancarde pe care scrie, alb pe negru „Voiculescu Demisia!”. Gestul social democraților vine după incendiul de la Institutul „Matei Balș”, al cărui bilanț tragic a ajuns azi la 7 morți. Ce s-a întâmplat azi în Senat a explicat Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei.

Potrivit social democraților, Vlad Voiculescu, ministru Sănătății, este vinovatul pentru tragedia de la „Matei Balș”.

Senatorii social democrați au cerut acum câteva minute demisia ministrului sănătății, pentru incompetență și lipsă de umanitate. Actualul ministru nu poate fi considerat un începător lipsit de responsabilitate, pentru că a mai fost ministru în guvernul Cioloș, se presupune că știe în detaliu problemele din sănătate, are soluții – așa s-a bătut cu cărămida în piept în campanie.
În plus, a preluat ștafeta de la un coleg din coaliția pierzătorilor #dedreaptaunitalaciolan, penelistul Tătaru, care a manageriat Sănătatea 1 an și 3 luni.

Demisia sau demiterea sunt singurele soluții onorabile, dacă PNL și USR – Plus mai au vreun pic de onorabilitate și de respect față de români”, scrie actualul senator Firea pe Facebook.

Articolul precedentPoliția Locală Sector 5 colaborează cu Garda de Mediu pentru a gestiona problema gunoaielor și a calității aerului
Articolul următorDNA Constanța face legătura dintre traficanții de droguri și fostul șef al Poliției Eforie