Daniela Popa: „Clotilde Armand, din concediu, prelungeşte starea de alertă din Sectorul 1, ca să plătim în continuare 3 firme de salubritate”

Consilierul social democrat o acuză pe Clotilde Armand că îi sfidează pe locuitorii Sectorului 1

Daniela Popa / Foto: Facebook

Consilierul PSD la Primăria Sectorului 1, Daniela Popa, o acuză pe Clotilde Armand de lipsă de considerație pentru cetățeni și, mai mult decât atât, de cheltuirea fără folos a banului public pe, nu una, ci trei firme de salubrizare, în condițiile în care, de 10 luni de la preluarea mandatului, Armand și-a motivat războiul pe care îl poartă tocmai cu dorința de a face economie la bugetul local. Așadar, prelungirea stării de alertă ar facilita continuarea plății facturilor către toate cele trei firme.

Daniela Popa: „Sfidare mai mare ca acum la adresa locuitorilor Sectorului 1 nu s-a mai întâmplat!”

„Clotilde Armand, din concediu, prelungeşte starea de alertă din Sectorul 1, ca să plătim în continuare 3 firme de salubritate, măcelărind bugetul local al Sectorului 1. Ce primar din lumea asta își permite să batjocorească în asemenea hal proprii cetățeni? Aşa se administrează un sector? Prin degringoladă, haos administrativ şi mizerie, cu două săptămâni înainte de începerea şcolilor?!”, a mai scris Daniela Popa, duminică, pe pagina sa de socializare.

Citește și: Daniela Popa trage un semnal de alarmă: „Oamenii dau semnături pentru că s-au săturat de mizeria, de incompetența şi circul provocat de Clotilde în 10 luni de mandat”

Mai mult, conform sursei citate anterior, Clotilde Armand s-ar fi lăudat că ar fi plătit cu întârziere o serie de facturi aferente utilităților pentru Spitalul de Urgență Floreasca, consiliera social democrată amintind, deopotrivă, că pentru toate cele patru spitale de pe raza Sectorului 1, grupul de consilieri PSD ar fi inițiat un amendament pentru alocarea sumei de 13 milioane de lei, în data de 28 aprilie 2021, adică aceeași zi în care s-a votat bugetul local centralizat al Sectorului 1.

„Nu uitaţi că „monstruoasa coaliție” USR-PNL-PMP a lăsat spitalele de izbelişte, de când au votat HCL 35/2021”, a concluzionat Popa.

Citește și: Ce caută USR PLUS în Primăria Sectorului 1 sub apanajul voluntariatului?

Articolul precedentExclusiv. Chiria fostului șef al IPJ Călărași a fost plătită de cea mai influentă persoană din județ. Pe lista „ persoanelor interzise” figurează și purtătoarea de cuvânt. Document
Articolul următorCuvinte despre cuvinte. Cum se transformă poezia în manipulare. De ce este atacată Ana Blandiana