Marian Iorga-sursă foto: mediasud.ro

Chiria fostului șef al IPJ Călărași, Marian Iorga, a fost achitată de Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași, cu mai multe procese penale pe rol. Apartamentul în care locuia Iorga era proprietatea lui Ionuț Dragu, director la Direcția de Statistică din Călărași(exras foto)

Chiria era în cuantum de 1500 de lei lunar, însă, deși primea bani de la stat pentru decontarea acesteia, Iorga uita de ea. Astfel, în ajutor i-a sărit chiar șeful județului, despre care sunt indicii că avea așteptări de clasare în mai multe dosare penale.

Fostul șef al IPJ Călărași a intervenit pentru a favoriza un om care a rănit persoane

Mare amator de petreceri și de mese festive pe gratis, Marian Iorga a intervenit pentru a-i restitui permisul de conducere patronului unui local din Călărași, Dan Peanci, deși era autorul unui accident cu victime. A dat dispoziție consilierului juridic Cristina Tănase să nu facă demersuri legale, conform fișei postului, la Judecătoria Călărași, lucru care înseamnă favorizarea făptuitorului.

Modernizarea biroului tot prin mită

Procurorii anticorupție au probe clare și în ce privește modernizarea biroului de la IPJ Călărași. Materialele de construcție provin de la firma lui Marian Drăgan, unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri și sunt răsplata pentru avansarea nurorii sale, Genoveva Drăgan, notează DNA.

Ramona Tudor, purtătoarea de cuvânt, pe lista persoanele interzise. Cum a promovat

Iorga se află sub control judiciar, iar ancheta DNA este în plină desfășurare. Nu este exclus ca urmărirea penală să fie extinsă și în cazul altor persoane care, la acest moment, au calitatea de martori.

Potrivit ordonanței de control judiciar, pe lista persoanelor care au interzis să ia legătura cu Marian Iorga, 41 la număr, se află și Miora Ramona Tudor, fosta purtătoare de cuvânt a IPJ Călărași( extras foto)

Devenise arogantă și lascivă

Procurorii anticorpuție fac referire la faptul că, Iorga a întreținut relații sexuale cu mai multe polițiste din Călărași, pentru a le avansa în funcție. Printre acestea se află și o persoană din cadrul Compartimentului Relații Publice, notează procurorul de caz din DNA. Apoi, în subsolulul paginii o numește ca persoană cu care Iorga nu poate lua legătura sub niciun fel.

Citiți și Scooby Doo făcea sex cu polițistele doar pentru că doreau să fie avansate

Ramona Tudor a fost avansată la Centrul Info Trafic București. În perioada în care Iorga i-a devenit șef, mai mulți polițiști au sesizat o schimbare de comportament:

 „ Devenise arogantă și lascivă. Ea, care, nu prea ar avea ce să scoată la înaintare” , au precizat sursele noastre autorizate.

Articolul precedent„ Trebuie să ai inimă de leu! Vă raportați la război ca în manualul de istorie”. Interviu cu un afgan care a vrut să se căsătorească în România
Articolul următorDaniela Popa: „Clotilde Armand, din concediu, prelungeşte starea de alertă din Sectorul 1, ca să plătim în continuare 3 firme de salubritate”
Pasionată de cuvinte, inspirată de oameni liberi în gândire. Pun întrebări incomode și detest ideile „împrumutate”