Foto: Facebook

Ca un adevărat purtător de cuvânt, fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu nu lasă să treacă nicio ocazie să aducă în prim plan noutăți despre fostul lider al social democraților.

Atunci când nu este prea preocupat să își critice pe Facebook foștii colegi de partid în aceste vremuri de guvernare liberală, Codrin Ștefănescu povestește cam ce consideră că ar vrea oamenii să știe despre soarta actuală a lui Liviu Dragnea.

De altfel, fostul secretar general al social democraților a avut aceeași preocupare constantă în tot timpul cât Dragnea a fost închis la Rahova, iar acum nu uită să își facă „datoria”. Într-o ultimă postare pe rețeaua de socializare, Codrin Ștefănescu scrie atât despre starea de sănătate a lui Dragnea, dar face totodată un anunț „bombă”: fostul președinte al PSD va apărea cât de curând pe micile ecrane pentru a răspunde unor întrebări.

Momentan, Codrin Ștefănescu nu scrie ceva concret, însă lasă să se înțeleagă că ceea ce va urma „va bate” orice așteptare:

Am promis că vă țin la curent! După foarte multe analize și vizite îin mai multe spitale, concluziile medicilor sunt destul de clare! Situația s-a agravat în ultimii doi ani, rezultatul analizelor nu e deloc favorabil.

Probabil se va opera, cel puțin asta i s-a dat de înțeles. Doctorii sunt rezervați pentru o altă variantă, mai sunt doi care trebuie să-l vadă, pentru că programul a fost modificat după ce l-au convocat la DNA.

Vă amintiți faza, exact la ora când era stabilit RMN-ul. În rest, se simte ok. E puternic și curajos, așa cum îl știți, a promis că în câteva zile va accepta invitația unei televiziuni! Și chiar are lucruri de spus! Mulți nu vor dormi după anunțul acesta! Vă îmbrățișează pe toți!

Articolul precedentPSD a făcut ce a promis. A atacat HG ce limitează numărul participanților la proteste
Articolul următorMinistrul Economiei „scapă” de administratorii speciali numiți la trei companii de stat