Foto: Facebook

Nu contenește „războiul” pe care Codrin Ștefănescu îl poartă cu foștii săi colegi din PSD, după ce ex-liderul social democraților, Liviu Dragnea, a fost încarcerat.

Pentru că simte că Dragnea a fost părăsit și judecat pe nedrept de toți, de 2 ani fostul secretar general al PSD continuă să îi „țină spatele”. Cu atât mai mult cu cât inevitabil se apropie momentul în care Dragnea va respira aerul libertății. Fostul președinte al PSD este închis din 27 mai 2019 la Penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare și, chiar dacă instanța i-a respins cererea de liberare condiționată, judecata continuă.

Azi noapte, Codrin Ștefănescu i-a transmis pe Facebook un mesaj fostului său șef pe linie politică, în care îi cere să aibă răbdare până când va fi liber și va putea să îi „judece” pe cei care l-au abandonat în acești doi ani și nu i-au fost loiali. Deloc întâmplător, dat fiind că luna viitoare, Tribunalul Giurgiu va judeca din nou cererea de liberare condiționată a acestuia, inițial respinsă la Judecătoria Sectorului 5 București și mai apoi în recurs, la Tribunalul București.

Ulterior, Curtea de Apel București a desființat hotărârea și a admis o cerere de strămutare a procesului prin care Liviu Dragnea cerea liberarea condiționată, astfel că dosarul a ajuns la Tribunalul Giurgiu. Aici dosarul a primit un prim termen, pe 15 iulie.

Răbdare, camarade! În curând vei putea răspunde celor câteva slugi din PSD care continuă să te bălăcărească în public! Să îndruge tot felul de mizerii și minciuni despre tine! Iar când o vei face, se vor ascunde cu toții în gaură de șarpe! De unde i-ai scos tu cândva și le-ai dat o șansă să devinā oameni! Va trebui să faci asta!”, este mesajul lui Codrin Ștefănescu.

Articolul precedentPSD, pregătit pentru o nouă guvernare
Articolul următorMinistrul Virgil Popescu, scos la „Ora Guvernului”