Oliver Paiusi

Era stabilit ca mâine, 29 octombrie, George Tuță să depună jurământul în fața Cosiliului nou ales. Numai că USR-ul lui Clotilde nu a putut să-l ”înghită” și pe Oliver Păiuși și a acționat în instanță Ordinul Prefectului.

USR-ul stă pe un butoi cu pulbere care cât de curând va face bum! Întrebarea care se pune este dacă va face ”bum” înainte sau după alegerile parlamentare. Calculul este simplu – începând cu Camala de Câmpulung și terminând cu ultimul membru de partid din Sectorul 1, nimeni nu o mai vrea pe Clotilde. O vor însă Nicușor, Vlad Voiculescu, Dănuț Barna și poate Drulă. La nivel declarativ.

La cum se mișcă lucrurile avem nevoie de floricele și de un televizor cu ecran mare! Nicușor Dan nu se sinucide, asta e clar, însă ce urmărește cu Clotilde, ”soția matematicianului”, vom vedea peste câteva luni. După ce Camala de Câmpulung va fi istorie, adică peste o lună, locul rămâne vacant.

Și, cei câțiva care contează acum, și, normal, nu au nicio rușine vor ajunge din nou să controleze USR-ul. Planul USR funcționează, el continuă la adăpostul campaniei electorale și nu este contestat decât de un Oliver Păiuși care, din ce am aflat a avut o discușie cu Nicușor însă acesta l-a refuzat. Ori, Oliver Păiuși mi s-a părut mult mai prins în realitate (chiar și în realitatea de la mansarda Primăriei unde ținea, din sursele mele, așa zisele audiențe cu privire la Recepția unor clădiri construite de către importanți investitori în industria ospitalității) decât Clotilde Armand care, între noi fie vorba, până la un moment dat a fost extrem de mulțumită de colaborarea cu Păiuși. De ce aceștia doi nu se mai înțeleg, ba chiar se dau reciproc în judecată, sunt sigur că vom afla în curând!

Până una alta, George Tuță nu va mai depune jurământul mâine, ci va trebui să aștepte încă o săptămână. O săptămână în care userișii au de rezolvat o primă problemă!

VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentServerele Primăriei Sectorului 5, atacate cibernetic. Popescu Piedone: „Nu voi ceda și nu voi plăti suma cerută de teroriștii cibernetici”
Sorin PREDA
Senior partner Ziarul de Investigatii