Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu ( captură video)

Veștile „bune” circulă repede, așa se face că în spațiul public a apărut informația potrivit căreia Marcel Ciolacu a anunțat recent că va propune în Congresul PSD varianta ca partidul să susțină un candidat independent.

Independent, independent, însă singurul care ar fi momentan oficial în această postură – de candidat fără partid – ar fi Mircea Geoană, pe care însă Ciolacu nu îl vede ca fiind o variantă.

Cum s-a decis data alegerilor prezidențiale – 24 noiembrie primul tur și 8 decembrie al doilea tur, mai rămând de stabilit prezidențiabilii susținuți de partide. Iar în weekend, Ciolacu a subliniat despre Geoană că nu ar putea avea susținerea largă a PSD, deoarece nu este ceea ce se prezintă.

Pe scurt, a arătat liderul social democrat, „dânsul, din punctul meu de vedere, nu e independent”. Practic ar cam ieși din calcul, iar varianta ca PSD&PNL să continue cu un candidat comun ar fi încă discutată.

Deocamdată am stabilit un calendar şi faptul că avem candidaturi separate. Toate deciziile se iau după ce vedem votul românilor. În funcţie de votul românilor, vedem cum continuăm, dar până atunci cred că nu are rost să avem vreo discuţie”, a precizat Marcel Ciolacu.

Articolul precedentProfesor universitar din Brașov, acuzat de luare de mită în legătură cu promovarea examenelor de licență
Articolul următorDe astăzi se închide circulaţia rutieră pe Valea Oltului; ce rute ocolitoare sunt propuse